Marketing

Đorđe Đorđević je osvajač sedmog mesta na Svetskom takmičenju frizera održanom u Parizu prošle godine, u konkurenciji od preko 350 frizera iz 75 zemalja. On je član srpske frizerske reprezentacije, u kojoj je zaslužio mesto na osnovu rezultata postignulih na takmičenjima u Srbiji i u zemljama regiona (ex.YU).
Đorđe je osvajač brojnih nagrada u zemljama regiona, pa je tako ove godine u Tuzli, u konkurenciji 50 frizera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonoje, Crne Gore i Srbije, osvojio drugu nagradu pojedinačno i u ukupnom plasmanu.
Jedna od disciplina u kojoj je Đorđe učestvovao u Tuzli nosi naziv „Low fade“, i jako je zahtevna, a traži veliku preciznost od frizera koji “crta” makazama po glavi.
Veštine koje Đorđe poseduje i primenjuje u oblastima pokrivanja ćelavosti, gašenja sede i šišanja vatrom privlače veliku pažnju javnosti o čemu svedoči gust raspored zakazanih šišanja i tretmana u “Studiju Đorđe” u Nišu.
Đorđe je spreman da svoju veštinu nesebično podeli mladim frizerima, pa organizuje edukacije u Srbiji i regionu.

Povećajte zapaženost svog brenda

Događaji u ovoj oblasti privlače pažnju kako profesionalaca, tako i medija koji prate modna dešavanja.
Sponzorisanjem Đorđa u učestvovanjima na takmičenjima pruža mogućnost da se logo sponzora pojavi na takmičenjima, edukacijama, manifestacijama, u “Studiju Đorđe” u Nišu, na posećenim Instagram i Facebook stranama Đorđa Đorđevića, kao i na ovoj WEB stranici djordje-style.com.

Goran Nikolić
PR menadžer Đorđa Đorđevića
381 64 550 73 78
djordjestyle@gmail.com